Trappen

 

 

In onze moderne bedrijfshal worden alle soorten en maten stalen trappen door ons ontworpen, vervaardigd en gemonteerd. Van eenvoudige steektrappen tot complexe wentel en spiltrappen. Van eenvoudig strak en functioneel tot fraaie designtrappen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Doordat wij alle disciplines als calculatie, ontwerp en MIG-/TIG-lassen in eigen beheer houden kunnen we flexibel opereren om optimaal in te spelen op uw wensen. 

Voor trapbomen gebruiken we walsprofielen als UNPIPE en strip of plaatprofielen. De treden kunnen van staal zijn zoals roostertreden, geperforeerde treden, antisliptreden of kunnen worden afgewerkt met kunststof noppen of verschillende soorten hout.Trappen worden, voor zover mogelijk, volgens specificaties van de opdrachtgever vervaardigd. Hierbij worden de geldende richtlijnen in acht genomen.
   

 

 

 Enkele voordelen van trappen met een stalen of RVS basis zijn:

·         flexibele en moderne vormgeving
·         ze zijn transparant
·         trappen kunnen in een laat stadium in het bouwproces gemonteerd worden

Onze maatwerk trappen worden in opdracht van bedrijven, overheden en particulieren in velerlei uitvoeringen geproduceerd.
Er is niet aan bepaald vakjargon te ontkomen. Daarom volgt hieronder een overzicht met modellen met omschrijvingen:

 

 

    

Steektrap: eventueel met boven-, onder en/of tussenbordes

Spiltrap: trap waarbij treden op een spil/buis zijn gemonteerd

Kwartstrap: rechte trap met onder en/of bovenaan draaiend gedeelte

Wenteltrap: eventueel met tussenbordes, trap draait in boog naar boven 

Indien u op zoekt bent naar een op maat gemaakte trap of als u vragen en/of opmerkingen heeft over de verschillende mogelijkheden van de trappen die we kunnen produceren vragen we u contact op te nemen met ons.