Staalconstructies

Wij vervaardigen diverse soorten staalconstructies. Het staalwerk varieert van constructies  voor woningen tot complete staalconstructies voor hallen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het fabriceren van lichte tot middelzware staalconstructies. Onze werkplaats bied de mogelijkheid, spanten met een totale lengte van 45 meter te fabriceren.

Het vervaardigen en leveren van allerlei constructiewerken in staal, roestvrijstaal of in een combinatie daarvan. Gedacht kan worden aan een relatief licht constructiewerk zoals trappen, (kooi)ladders en bordessen en de daarbij behorende supporting.

 

   

Voor zwaar constructiewerk zijn de mogelijkheden ook zeer uitgebreid. Van de Water Staalbouw BV maakt ook bruggen, masten, kraanbanen en rollenbanen, maar ook spanten en staalconstructies voor loodsen en gebouwen die op locatie worden aangebracht. Verder opslagsilo’s die eventueel in secties worden vervaardigd en ter plaatse worden samengesteld.

Het maken van staalconstructies is dus een uitgesproken specialiteit Van de Water Staalbouw BVdie hun toepassing vinden in de bouw maar ook daarbuiten. Op uw verzoek bewerken wij staal in alle voorkomende uitvoeringen en kleuren. Van de Water Staalbouw BV beschikt hiertoe over geavanceerde tekenprogramma's en een moderne productiehal. 

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.